Ve elveda Barış Alper Yılmaz! Bonservisi bile belli oldu...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerini peşine taktı. İngiliz devi, milli futbolcu için harekete geçti. İşte Barış Alper Yılmaz transferinin detayları...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, gösterdiği performansla birçok dev kulübü peşine taktı. Özellikle EURO 2024 sonrası yıldızı parlayan milli futbolcu, Ada'da transfer yarışı başlattı.

ADA'DA BARIŞ ALPER YILMAZ YARIŞI

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Newcastle United ve West Ham, 24 yaşındaki oyuncu için resmi teklife hazırlanıyor. Öte yandan ligin dev ekibi Arsenal'in de Barış Alper için devreye girdiği aktarıldı. Aktarılan göre Topçular, milli futbolcu için 25 milyon euroluk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmayı planlıyor. Barış Alper Yılmaz'ın Premier Lig'de oynamaya sıcak baktığı bilinirken, sarı kırmızılı yönetim sunulan teklifi yetersiz buluyor. Tarafların anlaşması durumunda yıldız futbolcunun, İngiltere'de forma giymesi bekleniyor.

NEWCASTLE İZLEDİ

Newcastle United'da sportif direktörlük görevine getirilen Paul Mitchell'in, Süper Kupa maçında Barış Alper Yılmaz'ı izlediği ve tam not verdiği öne sürüldü.

PİYASA DEĞERİ

Gösterdiği etkili performansla milli oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr