Ve Dusan Vlahovic daha fazla dayanamayıp bıraktı! İtalya'da gündeme oturdu

Cristiano Ronaldo'nun Juventus'ta bıraktığı kısa mirasın altında ezilen Dusan Vlahovic, giydiği 7 numaralı formadan vazgeçmeye hazırlanıyor. Sırp futbolcu, Instagram profilindeki “DV7” ibaresini “DV” ile değiştirdi. Dusan Vlahovic'in Alvaro Morata'dan boşalan 9 numaralı formayı teslim alması bekleniyor.

Aksam.com.tr

Devre arasında Fiorentina'dan 82 milyon euroluk bonservis bedeliyle Juventus'a imza atan Dusan Vlahovic, Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan bıktı. Ronaldo'nun 7 numaralı formasını devralmasının ardından sürekli Portekizli süperstarla karşılaştırılan Vlahovic, "7 numarayı" bırakmaya hazırlanıyor.

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığına göre, bu baskıya daha fazla dayanamayan 22 yaşındaki futbolcu, Juve'den ayrılan Alvaro Morata'nın "9 numarasını" önümüzdeki sezondan itibaren sırtına geçirecek. Hatta öyle ki Vlahovic daha şimdiden "7"den vazgeçti ve Instagram profilindeki "DV7"yi "DV" ile değiştirdi. Bu, Vlahovic'in yeni sezon öncesi alacağı radikal kararın bir işareti olarak yorumlandı.

Alex Teixeira transferi hayırlı olsun! Beşiktaş'a piyango gibi gelir

"DUSAN VLAHOVIC'İN JUVENTUS'A GİTMESİ HATAYDI"

Öte yandan Fiorentina'nın sahibi Rocco B. Commisso ile eski forvet Antonio Cassano, Vlahovic'in Juve'ye imza atmadan önce Arsenal'i reddetmesinin yanlış bir karar olduğunu söyledi. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberde, Cassano, "DV"nin Arsenal, Tottenham gibi bir takıma gitmesinin kariyeri için daha iyi bir seçenek olacağı şeklinde görüş belirtti.

Torino ekibiyle tüm kulvarlarda 21 maça çıkan Sırp santrafor, 9 gol attı, 2 asist yaptı. Vlahovic'in Juve'deki Serie A kariyeri ise şöyle: 15 maçta 7 gol-1 asist. 1,90'lık golcünün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 85 milyon euro.

Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'yu yıkan karar resmen açıklandı

Çılgın proje! Dursun Özbek gelir gelmez bunu yapacak! Galatasaray'da 2017 esintisi

Beşiktaş'ta 2. Ayhan Akman vakası! 21 yıl sonra tarih tekerrür mü edecek?