Ve Dorukhan Toköz için resmen devreye girdiler! Dev teklif: Tarihe geçecek...

Dorukhan Toköz kariyer transferine imza atabilir. Trabzonspor'da müthiş bir sezon geçiren başarılı futbolcuya İspanyol devi talip oldu. Bordo-Mavililer, Dorukhan Toköz için en az 10 milyon euro talep ediyor. İşte gündeme bomba gibi düşen transfer haberinin detayları...

AKŞAM

Dorukhan Toköz sezon başında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a bedelsiz olarak katıldı ve şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Milli futbolcunun İspanyol devi Atletico Madrid'in gündeminde olduğu iddia edildi. Dorukhan Toköz'ün adı Beşiktaş'ta oynadığı dönemde de İspanyol deviyle anılmıştı.

DORUKHAN TOKÖZ'Ü JOKER OLDUĞU İÇİN İSTİYORLAR

Dorukhan Toköz'ün ön libero, sağ bek ve stoper gibi kilit mevkilerde görev alabilmesi nedeniyle İspanyollar'ın radarına girdiği belirtiliyor. Ancak Trabzonspor Yönetimi, onu kesinlikle ucuza bırakmayacak.

10 milyon euronun altındaki teklifler dinlenmeyecek. Kulübüyle 2024'e kadar mukavelesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan sonra Avrupa'ya gideceği iddia edilmişti. Fakat kararını Trabzonspor'dan yana kullanmıştı.

ATLETICO MADRID YAKIN ZAMANDA KAPIYI ÇALACAK

Dorukhan, daha önce gitmesi beklenen Avrupa'ya Trabzonspor'daki şampiyonluk sonrasında geçebilir. AKŞAM'ın "besoccer.com" sitesinden aktardığı haberine göre; Atletico Madrid, önümüzdeki haftalarda resmi teklifini iletecek.

Milli oyuncunun da yönetimin izin vermesi halinde Atletico Madrid forması giymeye sıcak baktığı yazıldı. Dorukhan satılırsa o bölgeye transfer yapılacak.