Ve Dimitris Pelkas transferi resmen açıklandı: Bizim için çok iyi

Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze, Dimitris Pelkas transferini açıkladı. “Bu transfer bizim için çok iyi olacak” ifadelerini kullanan Şota Arveladze, Dimitris Pelkas'ın yaratıcılığı ve çalım yeteneğine dikkat çekti.

Hull City Fenerbahçe'den Dimitris Pelkas ile anlaşma sağladı. İngiliz ekibinin teknik direktörü Şota Arveladze, Dimitris Pelkas transferine dair açıklamalarda bulundu.

"DİMİTRİS PELKAS'IN YARATICILIĞI VE ÇALIM YETENEĞİ ÇOK İYİ"

Norwich City'yi sahalarında 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuşan Arveladze, "Sadece, Pelkas'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe'de kalitesini gösterdi. Bildiğiniz gibi ayrıca o bir Milli takım oyuncusu. Transferin ne kadar çabuk bitip bitmeyeceğini bilmiyorum ancak, yaratıcılığı ve top dağıtma yeteneğiyle bize hücumda çok yardımcı olacak. Rahatça çalım atabilen bir oyuncu. Bu transfer bizim için çok iyi olacak" dedi.

3,5 MİLYON EURO İDDİASI

Fenerbahçe sözleşmesinin son yılına giren Dimitris Pelkas için Hull City ile anlaşma sağlamıştı. İddialara göre Fenerbahçe, Pelkas transferinden 3,5 milyon euro kazanacak.

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıkıp 5 gol atan Dimitris Pelkas'ın güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro.