Ve Cyle Larin transferi resmen açıklandı! Aylardır beklenen haber geldi

Beşiktaş'ta Cyle Larin bilmecesi sona erdi. Beşiktaş'ın yeni sözleşme için uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Cyle Larin, Siyah-Beyazlılardan ayrılıyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, oyuncunun kendisine bir yol çizdiğini ve sezon sonunda kendisiyle vedalaşacaklarını dile getirerek Cyle Larin'in başka bir takımla anlaştığını ima etti.

Fanatik

Beşiktaş'ta Cyle Larin'in akıbeti netleşti. Siyah-Beyazlılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin, yeni sözleşme tekliflerini geri çevirmiş ve istediği yüksek ücret ile anlaşma yolunu tıkamıştı.

CYLE LARIN KESİN OLARAK AYRILIYOR

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Cyle Larin'in son durumuyla ilgili flaş ifadeler kullandı. Ceyhun Kazancı, Cyle Larin'le anlaşamadıklarını ve oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirtti.

CEYHUN KAZANCI: SEZON SONUNDA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

'Cyle Larin kendine yeni bir yol çizdi' diyen Ceyhun Kazancı, 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun başka bir takımla anlaştığını ima etti. Cyle Larin'in yanı sıra takımda kiralık forma giyen Michy Batshuayi ile de yollarını ayıracaklarını belirten Ceyhun Kazancı, "İki futbolcuya da emekleri için teşekkür edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CYLE LARIN'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Geride bıraktığımız çifte kupalı sezonun yıldızı olan Cyle Larin 2021-22'de gözden düşmüştü. Bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Cyle Larin 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Ve Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı! Derbi sonrası büyük bomba

Sinan Engin 'garanti' dedi ve Fenerbahçe'nin hocasını açıkladı! Herkes şokta

Levent Tüzemen duyurdu! Ne Okan Buruk ne Fatih Terim: İşte yeni teknik direktör...