Ve Cristiano Ronaldo resmen geri döndü! Herkesin beklediği haber sonunda geldi

Cristiano Ronaldo'nun milli takımdaki akıbeti netleşti. Son dönemde kulüp ve milli takım kariyerinde büyük düşüş yaşayan Portekizli yıldızın EURO 2024 elemeleri aday kadrosunda dahil edilip edilmeyeceği merak konusuydu. Cristiano Ronaldo'nun kafilede yer alacağı belirtildi. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Futbol tarihinin en önemli isimlerinden olan Cristiano Ronaldo, son dönemde kariyerinde büyük bir düşüş içinde. Kâbusa dönüşen ikinci Manchester United macerası sonrası sürpriz bir şekilde Al-Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun milli takımdaki geleceği de merak konusuydu.

CRISTIANO RONALDO İNANILMAZ RAKAMA İMZA ATTI

Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo'nun adı birçok takımla anılmıştı. Adeta istenmeyen adam tavrı sergilenen Portekizli süperstar, beklenmedik şekilde Al-Nassr ile astronomik bir sözleşme imzalamıştı.

MİLLİ TAKIM BELİRSİZLİĞİ SON BULDU

An itibarıyla en yüksek maaş alan futbolcu konumundaki Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'ndaki akıbeti de merak konusuydu. 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz ile büyük bir hüsrana uğrayan Cristiano Ronaldo'nun milli kariyerini sonlandıracağı da iddia ediliyordu.

CRISTIANO RONALDO KADROYA DAHİL EDİLECEK

Buna karşın Cristiano Ronaldo milli takımı bıraktığına dair resmi bir açıklama yapmadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından 38 yaşındaki futbolcunun, Portekiz'in EURO 2024 elemeleri kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği merak konusuydu.

KESİN KARAR VERİLDİ

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez'in Cristiano Ronaldo'yla ilgili kararını verdiği ortaya çıktı. Buna göre Ronaldo, Portekiz'in EURO 2024 elemelerindeki aday kadrosuna çağrılacak.

PORTEKİZ'İN RAKİPLERİ

Cristiano Ronaldo'nun da yer alacağı Portekiz, EURO 2024 Elemeleri J Grubu'nda Bosna Hersek, Slovakya, İzlanda, Lüksemburg ve Lihtenştayn ile karşı karşıya gelecek.

www.aksam.com.tr