Ve Caner Erkin hayırlı olsun! Yeni sezonun ilk transferi

Geçtiğimiz transfer döneminde Başakşehir'e imza atan Caner Erkin, İstanbul ekibinde istediği gibi bir başlangıç yapamamıştı... Caner Erkin'in potansiyeline güvenen Başakşehir yönetimi ise tecrübeli sol bek ile sözleşme uzatmayı planlıyor ve bir şans daha vermek istiyor. İşte detaylar!

Kariyerine Başakşehir forması ile devam eden Caner Erkin için kritik karar süreci! İstanbul ekibinde şu ana kadar yeterli forma şansını bulamayan deneyimli sol bek, normal şartlarda önümüzdeki yaz boşa çıkacaktı ama hesaplar değişti...

BAŞAKŞEHİR'DE CANER ERKİN KRİTİĞİ

Devre arasında Caner Erkin ile sözleşme imzalayan Başakşehir, şu ana kadar 34 yaşındaki oyuncudan istediği verimi alamadı!

Ayrıca önümüzdeki yaz Caner'in sözleşmesinin bitiyor oluşu, normal şartlarda iki taraf için de ayrılığın habercisi gibiydi...

Lakin İstanbul ekibinde, tüm bu sürece tezat olarak farklı bir fikir belirdi ve Caner'e bir şans daha verilmesi gündeme geldi!

Önümüzdeki yaz genel olarak yeni bir yapılanma süreci tasarlayan Başakşehir yönetimi, Caner Erkin'in en azından rotasyonda yer alması gerektiğini düşünüyor.

Zaten Caner de bir önceki kulübü Fatih Karagümrük'te etkileyici bir performans göstermiş ve epey skor katkısı yapmıştı.

Bu detayı da gözeten Başakşehir, yaz kampının ardından Caner'den faydalanabileceğine inanıyor.

CANER ERKİN'İN BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Şu ana kadar Başakşehir forması ile 4 maça çıkan Caner, 127 dakika sahada kaldı ve skor katkısı yapamadı.

Son olarak ise deneyimli sol bek, İstanbul'da yaşamaya ve Başakşehir ile iddialı bir projede devam etmeye olumlu yaklaşıyor.