Ve Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladılar! Real Madrid derken kariyer imzası...

Çağlar Söyüncü İtalyan basınında manşetleri süslüyor... Leicester City ile sözleşmesinin son senesine giren ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü için İtalyan basını flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

aksam.com.tr

İngiltere'de forma giyen Milli yıldızımız Çağlar Söyüncü için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Real Madrid'e transferi gerçekleşmeyen Çağlar Söyüncü'nün Inter'e imza atacağı duyuruldu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ INTER YOLUNDA

aksam.com.tr'nin La Gazzetta Dello Sport'dan aktardığı habere göre; Inter, Milan Skriniar yerine Çağlar Söyüncü'yü düşünüyor. Çağlar'ın Leicester City ile sözleşme yenilemeyeceği ve milli stoperimizin yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çağlar'ı transfer edeceği iddia edilen Real Madrid, Chelsea'den Rüdiger'i bedelsiz olarak kadrosuna katarken bu iddialar son bulmuştu. Ancak 26 yaşındaki başarılı stoper için İtalya'dan bu iddia gündeme düştü.

40 MİLYON EURO İSTENİYOR

İtalyan basınında yer alan haberde Leicester City'nin Çağlar için 40 milyon euro istediği ancak sözleşmesinin son senesine giren Milli stoperimiz için Inter'in bu rakamı aşağı çekmek istediği belirtildi. Resmi adımların bu hafta atılması beklenirken, Inter'in istediği bonservise düşürmesi halinde transferi bitireceği iddia ediliyor. Çağlar Söyüncü'nün Leicester ile sözleşme yenilemeyeceği ve milli stoperimizin yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU ETKİSİ

Inter'de bir diğer Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun forma giyiyor olması sebebiyle Çağlar Söyüncü Inter'e transfere sıcak bakıyor. Hakan Çalhanoğlu'nun da Çağlar Söyüncü'ye Inter'e gelmesi yönünde telkinlerde bulunduğu bildirildi.

aksam.com.tr