Ve Çağlar Söyüncü transferi resmen açıklandı! Bonservisini duyan şok oluyor

Leicester City'de sözleşmesinin son senesine giren Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinin yeni sözleşme teklifini geri çevirmişti. Oyuncudan bonservis bedeli kazanmak isteyen Tilkiler, Çağlar Söyüncü'yü transfer sezonu bitmeden elden çıkarıyor. Kulüp cephesinden yapılan açıklamaya göre Milli futbolcumuzun bonservis bedeli şaşırtacak cinsten.

Çağlar Söyüncü'nün transferi yılan hikayesine dönmüş durumda. Hakkında her gün yeni bir haber çıkan Milli futbolcumuz, Inter, Real Madrid ve Chelsea gibi takımların listesinde yer almış ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Kulüp kaynaklarından yapılan açıklama bu belirsizliğe noktayı koydu. Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı ve bonservisi netleşmeye başladı. Bahsedilen transfer ücreti ise şok etti...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ BEDAVAYA GİDİYOR!

Leicester City ile olan sözleşmesinin son senesine giren Çağlar Söyüncü, kulüpten gelen tekliflere rağmen bir türlü imzayı atmadı. İngiliz ekibi ise 21 milyon euro bonservis yatırımı yaptıkları oyuncuyu, sezon sonu bonservissiz şekilde ayrılmaması için transfer sezonu sona ermeden göndermeyi planlıyor.

aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre; Leicester City içinden bir kaynak, Çağlar söyüncü'yle ilgili BirminghamLive'a konuştu. Yapılan açıklamada, "Leicester City yeni bir sözleşme teklifinde daha bulunmayacak. Bu yüzden para kazanmak için onu bu yaz gönderecekler. Bu şartlarda hocası onu güvenip sahaya sürmeyecektir. Oynadığında iyi işler yaptı ama durum değişti. Aston Villa Çağlar'ı 20 milyon sterlinden daha azına transfer edecektir" ifadeleri kullanıldı.

PİYASA DEĞERİ 40 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 40 milyon euro olan ve dev ekiplerin listesinde yer alan 26 yaşındaki başarılı stoper için Leicester City'nin belirlediği bonservis bedeli duyanları şaşkına çevirdi. Stoper arayışında olan Aston Villa'nın, Gerrard'ın isteğiyle Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacağı gelen bilgiler arasında.

HOCASI GÖZDEN ÇIKARTTI

Leicester City'e 2018 yazında 21 milyon euro bedelle Freiburg'dan gelen Çağlar, İngiliz ekibinde 124 maça çıkmayı başardı. 91 kez dünyanın en iyi ligi olarak lanse edilen Premier Lig'de oynama fırsatı yakalayan Milli futbolcumuz, bu maçlarda 3 gol 2 asist gerçekleştirdi. Ancak Çağlar bu sezon hocası tarafından adeta yok sayıldı. 3. haftası oynanan Premier Lig'de 3 maçı da yedek kulübesinde takip eden Çağlar Söyüncü, 1 dakika dahi süre almadı. Milli futbolcumuz geçtiğimiz günlerde Stockport ile oynanan kupa maçında 90 dakika forma giyerek bu sezon ilk resmi maçını oynamış oldu.

aksam.com.tr