Ve Çağlar Söyüncü transferi rekor bedelle gerçekleşiyor! Dünya devine kariyer imzası

Çağlar Söyüncü İtalyan devinin kadrosuna katılmaya hazırlanıyor. Juventus kulübü, Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'yü transfer etmeye hazırlanıyor.

Star Gazetesi

Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'ye teklif yağmaya devam ediyor. İtalyan devi Juventus, Milli yıldız için 50 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanırken, Leicester City de Çağlar'ı satmaya sıcak bakıyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ JUVENTUS YOLUNDA

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Çağlar Söyüncü için Serie A ekibi Jubentus devreye girdi. İtalyan devinin Leicester City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan milli savunmacı için önümüzdeki yaz teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

TEKLİF 50 MİLYON EURO

Çağlar Söyüncü için kesenin ağzını açan Juventus'un 50 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. İngiliz ekibinde gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan 25 yaşındaki savunmacıyı bu yaz satarak para kazanmak isteyen Leicester City de bu teklife sıcak bakıyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN BU SEZONKİ PERFORMANSI

25 yaşındaki milli defans oyuncusu, bu sezon Leicester City forması ile 37 resmi maçın 36'sında ilk 11'de yer alırken bu karşılaşmalarda takımına 1 golle katkıda bulundu.