Ve Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı belli oldu! Herkes Real Madrid beklerken...

Çağlar Söyüncü'nün yeni sezonda hangi takımda olacağı netlik kazanmaya başladı. Leicester City'de son haftalarda forma şansı bulamayan milli futbolcumuz, İngiliz ekibiyle yeni sözleşme yapmayacak. Çağlar Söyüncü'nün Juventus'a transfer olması bekleniyor. İşte teklifin detayları...

Aksam.com.tr

Çağlar Söyüncü, Leicester City'den ayrılıyor. İngiliz ekibi, Haziran 2023'te sözleşmesi bitecek olan milli futbolcudan bonservis geliri elde etmek için bu yaz transfere onay verecek. Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı da şekillenmeye başladı.

Burak Yılmaz, "Maddiyat sonra gelir" dedi ve transferi açıkladı

REAL MADRID ÇEKİLDİ; ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, JUVENTUS'A KALDI!

İtalyan basınında yer alan habere göre, Çağlar için ilk olarak Real Madrid ve Juventus gündemdeydi. Madrid ekibinin Chelsea'den Antonio Rüdiger'le anlaşmasının ardından Juventus, Çağlar Söyüncü savaşında tek kaldı.

İtalyan devinin, "Tilkiler"e 45-50 milyon euroluk bir teklif yapması bekleniyor. Çağlar Söyüncü'den bonservis kazanmak isteyen Leicester City'nin bu rakamı kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mustafa Muhammed'e Dursun Özbek'ten büyük şok! Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Cenk Ergün...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, LEICESTER CITY'DEKİ HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

2018 yazında Liecetser City'ye imza atan Çağlar Söyüncü, buradaki ilk aylarında verdiği bir röportajda, "Yeni bir takıma gidiyorsunuz, orada oturmuş bir düzen ve o düzenin parçası eski oyuncular var. Buna saygı duyuyorum. Çok çalışarak şansımın gelmesini bekliyorum." demişti. Çok çalışarak takımın vazgeçilmezi olan Çağlar, son haftalarda gözden düştü. Yıldız futbolcu son dört Premier Lig maçında kadroya alınmadı.

Leicester City'yle 123 maça çıkan Çağlar, 3 gol-1 asistlik performans sergiledi. Milli futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 45 milyon euro.

Cenk Tosun, Ahmet Nur Çebi'yi sinirlendirdi: Evladımız dedik...