Ve Çağlar Söyüncü rekor bedelle dünya devine transfer oluyor! Dudak uçuklatan rakam

Çağlar Söyüncü sezon sonunda kariyer transferini yapabilir. Henüz Leicester City ile sözleşme uzatmayan Çağlar Söyüncü için Juventus'un devreye girdiği iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre İtalyan devi, milli stoperimiz için 42 milyon sterlini gözden çıkarırken bu rakamın Leicester'ı teşvik ettiği ve transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

aksam.com.tr

Leicester City'de Çağlar Söyüncü dönemi sezon sonunda bitebilir. Leicester, kontratının son yılına girecek olan Çağlar Söyüncü ile sözleşme yenilemezken İngiliz basınında çıkan haberlere göre milli stoperimizin son talibi Juventus oldu.

42 MİLYON STERLİN İDDİASI

Leicester City, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Çağlar Söyüncü'yü yeni sözleşme konusunda ikna edememesi halinde sezon sonunda satacak. İngiliz basını, Juventus'un pazarlık masasına 42 milyon sterlin ile oturacağını iddia ederken bu rakamın Leicester City'yi teşvik ettiği belirtildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İÇİN RESMİ TEMASLAR BAŞLADI

Öte yandan İtalyan basınında çıkan haberlere göre ise Leicester City ve Juventus, Çağlar Söyüncü transferi için resmi temaslara başladı. Önceliği Çağlar Söyüncü olan İtalyan devinin alternatif olarak belirlediği isim ise Antonio Rudiger.

CARLES PUYOL'A BENZETİLMİŞTİ

Adı geçtiğimiz dönemde Chelsea, Manchester United ve Barcelona'yla da anılan Çağlar Söyüncü, Katalanlar tarafından Carles Puyol'a benzetilmişti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN LEICESTER KARNESİ

Bu sezon Leicester City formasıyla tüm kulvarlarda 37 maça çıkan Çağlar Söyüncü'nün 1 golü bulunuyor. Kulübüyle 2023 yılına kadar kontratı olan 25 yaşındaki milli stoperimizin güncel piyasa değeri 45 milyon euro.

aksam.com.tr

Andreas Cornelius transferi için akılalmaz rakam! Kulüp rekoru geliyor

Kerem Aktürkoğlu hayatının şokunu yaşadı! Tüm planlar altüst oldu

Anastasios Bakasetas için çılgın rakam! Transfer rekoru geliyor

Marcao krizi! Galatasaraylılar sosyal medyada ayaklandı, açıklama geldi