Ve Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Herkesi şaşırtan karar: Ne Süper Lig ne MLS

Burak Yılmaz'ın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Lille'e veda eden, adı Adana Demirspor ve MLS ekipleriyle anılan tecrübeli golcü sürpriz bir karar aldı. Fransa'da kalmaya karar veren Burak Yılmaz, Ligue 1'in çiçeği burnunda ekibi Toulouse'a transfer oluyor.

Tümspor

Burak Yılmaz transferde herkesi ters köşeye yatırdı. Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşayan ancak bu sezon gözden düşen tecrübeli golcü, kontratının sona ermesiyle birlikte takımına veda etti. Adana Demirspor, Beşiktaş ve MLS ekiplerinin radarında olduğu iddia edilen Burak Yılmaz, beklenmedik bir karar aldı.

BURAK YILMAZ FRANSA'DA KALIYOR

Lille formasıyla Fransa'da büyük bir sükse yapan Burak Yılmaz, ülkede kalma kararı aldı. Yeni sezonda Ligue 1'de yer alacak olan Toulouse, deneyimli forvet için harekete geçti. Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanı olduğu Toulouse, Burak Yılmaz için görüşmelere başladı.

TOULOUSE'UN AS FORVETİ OLACAK

1 yıl daha top koşturup kariyerini noktalamak isteyen Burak Yılmaz, büyük saygı gördüğü Fransa'da futbol hayatını sonlandıracak. Toulouse'a transferine sıcak bakan 36 yaşındaki oyuncu, takımın 1 numaralı golcüsü olacak. Rhys Healey'i satmaya hazırlanan Toulouse, Burak Yılmaz'ı 2022-23 sezonunda as forveti yapacak.

BURAK YILMAZ'IN LILLE İSTATİSTİKLERİ

Lille formasıyla 73 maça çıkan Burak Yılmaz 25 gol, 10 asistlik performans sergilemişti.