Ve Burak Yılmaz resmen açıklandı! Taraftarların en çok istediği transferdi...

Lille'e veda eden Burak Yılmaz'ın adı Adana Demirspor ile anılıyordu. Mavi Şimşekler'de başkan Murat Sancak yaptığı açıklamalar ile Burak Yılmaz transferindeki son durumu açıkladı. İşte detaylar...

Nutspor

Fransa macerası son bulan Burak Yılmaz'ın adı bir süredir Adana Demirspor ile geçiyordu. Süper Lig'e geri döneceği iddia edilen tecrübeli golcü ile ilgili Mavi Şimşekler'in başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

"BURAK YILMAZ İSTERSE KONUŞURUZ"

Nutspor Youtube kanalına konuşan Murat Sancak, Fransız ekibi Lille'den ayrılan ve adı Adana Demirspor ile anılan tecrübeli golcü Burak Yılmaz'la ilgili transfer sorusuna da yanıt verdi.

Murat Sancak, "Burak Yılmaz ile transfer için hiç görüşmemiz olmadı. Futbolu bizde bırakmak isterse o zaman konuşuruz." dedi.

MURAT SANCAK ONYEKURU'YU DA AÇIKLADI

Adana Demirspor'un başkanı ayrıca, transferde ismi geçen Olimpiakos forması giyen Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru ismi hakkında açıklamalarda da bulundu. Sancak, "Onyekuru'nun takımıyla zaten sözleşmesi var. 6-7 milyon Euro'ya transfer etmişlerdi. Bu kadar paramız yok. O yüzden gelir mi bir şey diyemem." ifadelerini kullandı.