Ve bu iş bitti! Meğer Altay Bayındır değilmiş: Transfer resmen açıklandı...

Newcaste United'tan Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'a kötü haber geldi. Prens Selman satın aldıktan sonra güçlenen İngiliz ekibi Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'ın uzun süredir kadrosuna katmak istiyordu. Premier Lig ekibi yeni kalecisini açıkladı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Newcastle United'tan Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'ı ters köşeye yatıran bir transfer açıklaması geldi. Suudi Arabistan Yatırım Fonu tarafından satın alındıktan sonra, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen İngiliz ekibi yeni kalecisini sosyal medyadan duyurdu.

Ve Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor! 200 milyon euroluk dev hamle

ALTAY BAYINDIR'A NİYET NICK POPE'A KISMET

İngiliz ekibi uzun zamandır Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır'ı takip ediyordu. İngiliz basınında çıkan birçok haberde, Newcastle United'ın hem sarı-lacivertlilerin milli kalecisini hem de Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır ile ilgilendiği belirtilmişti.

Sosyal medya hesabından Nick Pope transfer ettiğini açıklayan siyah-beyazlı ekip, böylelikle kaleci tercihini İngiliz futbolcudan yana kullanmış oldu.

Galatasaray'da "Çilek mevsimi" başladı! Cenk Ergün'ü tarihe geçirecek transfer...

İNGİLİZ BAYRAĞINA SARILI VİDEO İLE TANITTILAR

Newcastle United, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, tecrübeli kaleci Nick Pope'un transferini bir video ile duyurdu. İngiliz temsilcisinin transfer duyuru videosunda tecrübeli kalecinin İngiliz bayrağına sarılması dikkat çekici bir detay olarak göze çarptı.

30 yaşındaki file bekçisi ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyuran siyah-beyazlı ekip, Burnley'e 11.5 milyon eurolu bonservis bedeli ödedi.

Rachid Ghezzal kararı kıyameti kopardı! Tam 32 milyon euroluk çılgın rakam...

Dimitris Itoudis'i havalara uçuran haber! Fenerbahçe Beko'yu 1-0 önde başlatacak transfer