Ve bu iş bitti! Anderson Talisca derken… Transfer 3 yıllığına tamam, imzayı atıyor

Al-Nassr'dan ayrılığı gündeme gelen Anderson Talisca'da opsiyonlardan biri de Flamengo idi. Brezilya ekibi, başarılı futbolcuyla temaslarda bulunmuş ancak transfer yüksek maliyete takılmıştı. Anderson Talisca transferini gerçekleştiremeyen Flamengo, flaş bir takviyeye hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr

Uzun süre Anderson Talisca için girişimlerini sürdüren Flamengo flaş bir transfere imza attı. Brezilya ekibi, tecrübeli futbolcuyla 3 yıllığına anlaştı. Anderson Talisca'da istediğini alamayan Flamengo, şampiyonluk kadrosu için kritik bir hamle yaptı. Detaylar haberimizde...

ANDERSON TALISCA HAYALİ GERÇEKLEŞMEDİ

Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Flamengo'nun en büyük transfer hedefi Anderson Talisca idi. Brezilyalı futbolcuyu ülkesine döndürmeye kararlı olan Flamengo, tüm girişimlerine rağmen umduğunu bulamamıştı. Al-Nassr'dan yıllık 8 milyon euro kazanan Anderson Talisca, maaşında fedakârlık yapmaya yanaşmayınca transfer gerçekleşmemişti.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

İlerleyen süreçte Anderson Talisca'nın Al-Nassr'da kalmaya karar verdiği haberleri Suudi basınında yer almıştı. Brezilyalı futbolcuyla yeni sözleşme imzalamak isteyen Al-Nassr, Talisca'nın maaşına da ciddi bir zam yapmaya hazırlanıyor.

ANDERSON TALISCA YATTI, KOLOMBİYALI ORTA SAHA TAMAM

Anderson Talisca'da yaşanan gelişmeler sonrası diğer transfer hedeflerine yoğunlaşan Flamengo, çarpıcı bir takviyeye hazırlanıyor. Brezilya ekibi, Porto'da forma giyen Mateus Uribe ile her konuda anlaşma sağladı. Portekiz ekibiyle de el sıkışan Flamengo, transferi kısa süre içinde resmen açıklayacak.

Flamengo, 32 yaşındaki Mateus Uribe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu 3 gol, 1 asistlik katkı verdi.

www.aksam.com.tr