Ve bu iş bitti! Anderson Talisca 2027'ye kadar hayırlı olsun

Anderson Talisca transferinde sonunda düğüm çözüldü. Süper Lig mi, Brezilya mı derken yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı. Anderson Talisca 2027'ye kadar geçerli sözleşmeyi imzalamaya hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca'nın arapsaçına dönen transferi netlik kazandı. Galatasaray ve Beşiktaş'a da yazılan Brezilyalı yıldızın adı Brezilya ekipleriyle de anılıyordu. Öte yandan Anderson Talisca geleceğiyle ilgili kesin kararını verdi.

ANDERSON TALISCA İLE 2027'YE KADAR ANLAŞMA SAĞLANDI

Anderson Talisca tüm transfer dedikodularının arasında Al-Nassr'da kalmaya karar verdi. Suudi Arabistan ekibi, takımın en önemli parçalarından biri olan Brezilyalı yıldızı kimseye kaptırmadı. Deneyimli futbolcu ile 2027'ye kadar geçerli sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

MAAŞINA YÜZDE 50 ZAM

Al-Nassr'ın yıllık 8 milyon euro kazanan Anderson Talisca'nın maaşına yüzde 50 zam yaparak 12 milyon euroya çıkardığı belirtiliyor. Böylece Brezilyalı futbolcuya Türkiye kapıları tamamen kapanmış oldu.

ANDERSON TALISCA 33 YAŞINA KADAR ARABİSTAN'DA

Anderson Talisca ile Brezilya temsilcileri de ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer oyuncunun ağır maliyetine takılmıştı. Al-Nassr'ın Talisca'yı kısa süre içinde resmen duyurması bekleniyor. Böylece Brezilyalı futbolcu 33 yaşına kadar Suudi Arabistan'da kalacak.

Bu sezon ligde 15 maça çıkan Anderson Talisca 14 gollük katkı verdi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.