Ve bitti bu iş! Yusuf Yazıcı transferini resmen duyurdular

Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılmasının ardından henüz bir kulüp ile anlaşmamıştı. Adı Süper Lig devleriyle de anılan yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları…

Yusuf Yazıcı, Fransız ekibi Lille ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte yurt dışından da birçok takımdan teklif alan başarılı forvet için karar zamanı geldi. Yusuf Yazıcı'nın geleceği belli oldu.

YUSUF YAZICI BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALAMAMIŞTI

Fransız basınında yer alan habere göre; Yaz aylarında birçok kulübü reddeden Yusuf Yazıcı'nın beklediği teklifi alamadığı aktarıldı. 27 yaşındaki futbolcunun niyetinin Avrupa'da kalmak olduğu ve Türkiye'den gelen teklifleri de bu yüzden kabul etmediği belirtildi.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Cihan Yazıcı da oyuncusunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söylemişti.

YENİ ADRESİ NETLEŞİYOR

Serbest statüde bulunduğu için Avrupa'da transfer döneminin kapanmasına karşın hala istenildiği bir kulübe gidebilecek olan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi netleşiyor. Milli yıldıza İtalya, İspanya ve Fransa'dan teklif olduğu ve yeni takımına yakın zamanda katılması bekleniyor.

www.aksam.com.tr