Ve bitti bu iş, yılın transferi Anderson Talisca! Resmen duyurdular: Süper Lig'de ortalık yıkılacak...

Anderson Talisca için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında ve ara transferde adı eski takımı Beşiktaş ile gündeme gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca, Süper Lig'e geri dönüyor. İşte detaylar...

Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Brezilya basını, yıldız oyuncu Anderson Talisca'nın Arap ekibinden ayrılarak Süper Lig'e geri döneceğini yazdı.

ANDERSON TALISCA, ARABİSTAN'DAN AYRILIYOR

2021'in yazından bu yana Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için ayrılık vakti geldi. Brezilya basınında yer alan habere göre; Yıldız oyuncu sezon sonunda Arap ekibiyle vedalaşarak takımdan ayrılacak.

SÜPER LİG'DE ORTALIĞI YIKACAK TRANSFER

Haberde, Al-Nassr'dan ayrılacak olan Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e döneceği ve Suudi Arabistan'dan ayrılığının ardından ise eski takımı Beşiktaş ile görüşeceği belirtildi. Bu transferin başkan Hasan Arat'ın taraftara hediyesi olması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al-Nassr formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 21'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1848 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 20 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.