Ve bitti bu iş! Paul Pogba'nın yeni takımı belli oldu: 4 yıllık imzayı attı...

Paul Pogba'nın yeni takımı kesinleşti. Manchester United'a veda eden yıldız isim 6 yıl sonra geri döndü. Paul Pogba, Juventus ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte flaş transferin detayları...

Goal.com

Paul Pogba eski takımı Juventus'a geri dönmeye hazırlanıyor. 2016 yılında İtalyan devinden 105 milyon euro bonservis bedeli ile Manchester United'a transfer olan Fransız futbolcu, 2022 yılında bonservissiz bir şekilde yıldızının parladığı Juventus ile yeniden anlaştı.

Ve Robert Lewandowski transferi resmen açıklandı! Barcelona'ya bir darbe daha

PAUL POGBA TORINO'YA GERİ DÖNDÜ

Aksam.com.tr'nin Goal.com'dan aktardığı haberine göre; Paul Pogba ile Juventus 4 yıllık sözleşme üzerinde anlaştı. Yeniden İtalya'ya döndüğü için mutlu olduğu belirtilen Paul Pogba'nın Juventus'ta yeniden eski günlerindeki başarılar elde edeceğini düşündüğü ifade edildi.

ALexandru Cicaldau dört gözle bu haberi bekliyordu! Yeni takımı belli oldu

PSG DE İSTİYORDU

Paul Pogba, Manchester United'tan ayrıldıktan sonra birçok dünya devinden teklif aldı. Paris Saint-Germain'in ile de görüşen Fransız yıldızın son kararını Juventus'tan yana kullandı.

Son yıllarda istediği başarılardan uzak kalan Juventus yönetimi de, bu transfer ile tekrar eski günlerine geri döneceğine inanıyor.

Okan Buruk 11 ismin biletini kesti! Taylan Antalyalı kararı kıyameti kopardı