Ve bitti bu iş! Mauro Icardi derken Roberto Firmino oldu...

Roberto Firmino'yu gündemine alan Inter, Galatasaraylı Mauro Icardi'den vazgeçiyor! İngiltere'nden ayrılacak olan Roberto Firmino ile ilgilenen Inter, şimdilik Galatasaraylı Mauro Icardi defterini kapatmış görünüyor. İşte detaylar...

Galatasaraylı Mauro Icardi ile ilgilenen Inter, yeni hedefini Roberto Firmino olarak belirledi! Romelu Lukaku'nun performansından memnun olmayan İtalyan devi, yazın sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı Firmino için resmen devrede.

GALATASARAYLI MAURO ICARDI DERKEN ROBERTO FIRMINO

Galatasaray'daki verimli oyunu ile İtalyan ekiplerinin dikkatini çeken Mauro Icardi, uzun zamandır Inter'in gündemindeydi. Ayrıca da Romelu Lukaku'nun performansından memnun olmayan Inter, Belçikalı forvet ile yolları ayırmayı kesinkes düşünürken, sürpriz bir şekilde de Roberto Firmino'yu gündemine aldı ve Icardi'den vazgeçti.

İtalyan basınının duyurduğu habere göre önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan Firmino'ya iyi bir teklif yapılacak ve Inter'in hücum hattındaki başrol, Brezilyalı yıldız olacak.

Bu gelişme ile birlikte Icardi transferini ikinci plana alan Inter, uzun vadede Galatasaray'ın da önünü açmış oldu! Zira Aslan, Arjantinli golcü için PSG ile sıkı bir bonservis pazarlığında...

ROBERTO FIRMINO'NUN PERFORMANSI

Liverpool forması ile bu sezon 33 maça çıkan Brezilyalı yıldız, 11 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.