Ve bitti bu iş! Haji Wright transferini resmen duyurdular

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de yazılan Haji Wright'a bir talip de La Liga'dan çıktı. İspanyol devlerinden Villareal Haji Wright için resmen devrede! Amerikalı forvet için ilk tekliflerini ileten Villarel ekibi transferde ısrarcı. İşte detaylar...

Önümüzdeki yaz transfer döneminde adından sıkça söz ettirecek olan Haji Wright'a teklifler çığ gibi büyüyor. İspanyol ekibi Villareal'in, Antalyaspor forması giyen Haji Wright için resmen devrede olduğu öne sürüldü

HAJİ WRİGHT İÇİN 10 MİLYON EURO ÖNERDİLER

Antalyaspor'un yıldız santrafor oyuncusu Haji Wright yıldızını parlatmaya devam ediyor! Ertan Süzgün'ün haberine göre; La Liga ekiplerinden Villareal takımı Amerikalı golcü için tam 10 milyon euro önerdiği aktarıldı.

ANTALYASPOR CEPHESİ TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Antalyaspor yönetimi Haji Wright için yapılan rekor teklifleri geri çevirdiği ve beklentisinin en az 15 milyon euro olduğu söylendi. Haji Wright için gelen teklifleri reddeden Antalyaspor cephesinin oyuncuyu 10 milyon euro gibi bir bedellere bırakmayacağı konuşuluyor.

ANTALYASPOR TARİHİNE GEÇECEK

Antalyaspor, Haji Wright'a gelen rekor teklifleri kabul etmedi. Eğer Haji Wright transferi bu rakamlara ya da daha üzeri gerçekleşirse Antalyaspor'un kulüp tarihindeki en pahalı transfer satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Antalyaspor formasıyla 27 resmi maça çıkan Haji Wright, 15 gol ve 3 asistlik performansıyla lige damga vuran forvetlerden oldu.