Emre Mor ezeli rakibe gitti! Transfer hayırlı olsun: Fenerbahçe değilmiş...

Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla büyülemişti. Eski günlerinden esintiler sunan futbolcu, transferin de gözdesi haline gelmişti. Emre Mor'la ilgili çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Emre Mor transferde Fenerbahçe'yi ters köşeye yatırdı. Başarılı futbolcunun Fenerbahçe iddialarının aksine Trabzonspor'un yolunu tutacağı iddia edildi. İşte Emre Mor transferinin detayları...

EMRE MOR FENER'E DEĞİL EZELİ RAKİBE

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu belirtilen Emre Mor'a İtalya'dan da talipler vardı. Fatih Karagümrük oyuncusunu isteyen kulüplerle dirsek teması kurarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un Emre Mor'u transfer etmek üzere olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü.

Batuhan Karadeniz yeniden 1. Lig'de! 4 yıl sonra geri dönüyor: Sürpriz transfer...

SON TEMAS HURMA İLE

Geçtiğimiz sezon da Trabzonspor'un gündeminde olan Emre Mor için Bordo-Mavililerin bir kez daha bastırdığı öne sürüldü. 61trabzonhaber'in Fatih Karagümrük cephesinden aldığı bilgiye göre Trabzonspor, Emre Mor için son olarak Süleyman Hurma ile görüşecek.

Vitor Pereira oyuncusunu tokatladı! Video dünyada viral oldu: İşte o anlar...

YENİ SEZONDA TRABZONSPOR FORMASI GİYECEK

Haberin devamında transferde büyük mesafe kat edildiği ve Emre Mor'un yeni sezonda Trabzonspor forması giymesine kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

EMRE MOR'UN FATİH KARAGÜMRÜK KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla ligde 26 maça çıkan Emre Mor 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1.7 milyon euro.

Güle güle Luiz Gustavo! Fenerbahçe'den 3. transfer: Yeni Cristian Baroni