Ve bitti bu iş! Dominik Livakovic hayırlı olsun... Resmen duyurdular

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sefiri olarak Dominik Livakovic belirlendi! Önümüzdeki yaz Hırvatistan'dan ayrılması beklenen Dominik Livakovic için Galatasaray resmen devrede. Fernando Muslera'nın yerini doldurmanın bedeli ise tam olarak 10 milyon euro...

Galatasaray, Fernando Muslera'dan sonra kaleyi emanet edeceği eldiveni Hırvatistan'da buldu! Dominik Livakovic transferi için gözden çıkarılması gereken bonservis bedeli ise hayli yüksek, işte kritik detaylar...

GALATASARAY'DA YENİ HEDEF DOMINIK LIVAKOVIC

2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performans ile tüm Avrupa'nın dikkatlerini üzerine çeken Dominik Livakovic için iki ciddi talip var! Hırvat basını, başarılı oyuncu ile hem Galatasaray'ın hem de Villarreal'in ilgilendiğini duyururken, ayrıca da Galatasaray'ın resmi bir teklif yaptığını da özellikle belirtti.

10 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan Dominik Livakovic için net beklenti ise 10 milyon euro! Hırvat basınının duyurduğu habere göre deneyimli eldiven, bu miktarlar karşılığında başka bir kulübe gidebilecek ve büyük ihtimalle de önümüzdeki yaz transfer tamamlanacak... Zira oyuncu da daha iddialı bir takımda oynamayı istiyor.

FERNANDO MUSLERA'DAN SONRA 'O'

Fernando Muslera'dan sonra yine özel bir isim ile yola devam etmek isteyen Aslan, gözüne Livakovic'i kestirdi!

Aynı Muslera gibi uzun yıllar Galatasaray kalesini koruyacak başarılı bir eldiven arayan yönetim, tekrar teklifte bulunacak.

Oyuncunun 2024 yazında yani 1 yıl sonra sözleşmesinin bitiyor olması da Galatasaray için büyük avantaj sağlarken, Dominik Livakovic'in de kulübüne ayrılmak istediğini net şekilde belirttiği söyleniyor.

Son olarak ise başarılı kaleci, bu sezon 40'ın üzerinde maça çıktı ve istikrarlı bir performans gösterdi.