Ve bitti bu iş! Alexander Sörloth transferi tamam: “Kral döndü”

Real Sociedad'da kiralık oynayan Alexander Sörloth ile her konuda anlaşma sağlandı. İspanyol ekibi, Norveçli golcünün bonservisini alıyor. Alexander Sörloth ile söz kesen La Liga temsilcisi, ikinci kez imza attırdığı forveti “Kral döndü” sözleriyle duyurmuştu. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, kariyerinde kritik bir adım attı. Real Sociedad'da ikinci kiralık dönemini geçiren Alexander Sörloth bu kez takımda kalıcı olmaya hazırlanıyor.

ALEXANDER SÖRLOTH İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Leipzig'in kadroda düşünmediği Alexander Sörloth, İspanyol ekibindeki ikinci döneminde göze girdi. Sociedad, Norveçli golcüyle gerçekleştirdiği temaslardan olumlu sonuç aldı. Almanya'da dönmek istemeyen Alexander Sörloth ile prensip anlaşmasına varıldı.

4 YILLIK İMZAYI ATIYOR

Trabzonsporluların içinde ukde kalan Alexander Sörloth, Real Sociedad ile söz kesti. İspanyol temsilcisi, Leipzig'le de anlaşıp transferi resmiyete dökecek. La Liga temsilcisi, Alexander Sörloth ile 4 yıllık sözleşme yapacak.

ALEXANDER SÖRLOTH'U "KRAL DÖNDÜ" SÖZLERİYLE DUYURMUŞLARDI

Alexander Sörloth'u sezon başında ikinci kez kiralayan Real Sociedad, transferi "Kral döndü" sözleriyle duyurmuştu. 2019-20 sezonunda Trabzonspor formasıyla ligde 34 maçta 24 gol, 9 asistlik performansıyla gol krallığına uzanan Sörloth, bu sezon İspanyol ekibinde 13 gol, 2 asistle oynuyor.

Alexander Sörloth'un Leipzig ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr