Ve bitti bu iş! Adrien Rabiot transferi resmen duyuruldu: Havalimanı dolup taşacak

Juventus'tan ayrılan Adrien Rabiot için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray'ın da gündeminde olan Fransız oyuncunun yeni adresi belli oldu. İşte Adrien Rabiot transferinin detayları...

Juventus ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Adrien Rabiot, yeni bir maceraya hazırlanıyor. Süper Lig'den Galatasaray dahil birçok takımın peşinde olduğu Fransız yıldızın yeni adresini İngilizler duyurdu.

ADRIEN RABIOT ADA YOLCUSU

Ada basınında çıkan haberlere göre; Liverpool, bu yaz ilk transferini yapmaya hazırlanıyor. Takımın yeni teknik direktörü Arne Slot, orta sahaya Adrien Rabiot ile takviye yapılmasını istedi. Fransız oyuncu ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcunun 3 yıllık sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Öte yandan 29 yaşındaki orta sahanın yıllık 10-15 milyon euro kazanacağı aktarıldı.

GALATASARAY DAHİL DEVLER PEŞİNDEYDİ

Süper Lig devi Galatasaray'ın da Rabiot'un durumunu sorduğu öne sürülmüştü. Ayrıca yıldız oyuncunun peşinde; Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Milan gibi kulüpler vardı.

www.aksam.com.tr

Çok önemli uyarı: "VPN'leri silin telefonları sıfırlayın"