Emre Belözoğlu ve Başakşehir'in tahtı resmen yıkıldı! Ve bir devir sona erdi

Başakşehir ve Emre Belözoğlu için bu sezon işler yolunda gitmiyor. Sezona iyi bir giriş yapan İstanbul ekibi, son haftalarda galibiyet hasreti çekiyor. Turuncu lacivertliler Emre Belözoğlu önderliğinde çıktığı son 8 maçta 1 galibiyet alırken aynı zamanda 5 maçlık galibiyetsiz bir deplasman karnesine sahip. Bunun yanı sıra Jorge Jesus önderliğindeki Fenerbahçe, dün akşam alınan 2-1'lik galibiyet ile Başakşehir ve Emre Belözoğlu'nun önemli bir serisini sonlandırdı. İşe detaylar...

www.aksam.com.tr

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu geçtiğimiz sezon İstanbul ekibini 4. yaparak takımı Konferans Ligi'ne götürmüş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu sezona da aynı özveri ile başlayan Başakşehir'de son dönemde işler pek yolunda gitmiyor. Genç teknik adam takımının başında çıktığı son 8 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi. Deplasman performansı da kötü olan turuncu lacivertliler, Emre Belözoğlu önderliğindeki en uzun deplasman galibiyeti hasretini yaşıyor. ( 2B- 3M)

JORGE JESUS, EMRE BELÖZOĞLU'NU TAHTINDAN ETTİ

Son dönemlerde form düşüklüğü ile Avrupa kupaları yolunda gittikçe irtifa kaybeden Başakşehir, 6. sıraya kadar gerileyerek Avrupa şansını gittikçe zora sokmuş durumda. Son dönemlerdeki form düşüklüğü ise Başakşehir tarihindeki bir rekoru egale etti. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si dün akşam Başakşehir'i evinde 2-1 mağlup ederek, Süper Lig tarihinde Başakşehir deplasmanında kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Belzöoğlu önderliğinde sezona iyi bir giriş yapan Başakşehir, ligin boyu kısaldıkça kötü sonuçlar almaya başladı. Bu sezon Süper Lig'de oynanan 28 maça 13 galibiyet alan Başakşehir, 6 beraberlik ve 9 yenilgi ile 6.sırada bulunuyor.