Ve Berke Özer'in yeni takımı belli oldu! Herkesi ters köşeye yatırdı: Büyük sürpriz

Berke Özer'in yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu. Fenerbahçe'den ayrılan genç file bekçisi bir kez daha Belçika'nın yolunu tuttu. İşte Berke Özer transferinin detayları...

aksam.com.tr

Berke Özer'in yeni adresi Belçika oldu. Daha önce Fenerbahçe tarafından da Jüpiter Lig ekibi Westerlo'da kiralık forma giyen genç file bekçisinin Anderlecht ile sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

Fenerbahçe Beko'nun gözü bu haberdeydi! Dimitris Itoudis için koptu geliyor: Resmen duyurdular

BERKE ÖZER'DEN ŞAŞIRTAN İMZA

Fenerbahçe'de top koşturduğu dönem adı Atletico Madrid gibi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan 22 yaşındaki kaleci Belçika'ya geri dönmeye hazırlanıyor. Aksam.com.tr'nin Belçika basınından aktardığı haberine göre; Anderlecht, sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe Beko'da beklenen transfer resmen açıklandı! Scottie Wilbekin ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

TRANSFER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Anderlecht'in resmî açıklamayı önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade edildi.

Ve İlhan Palut şov başladı! Savunmaya çılgın transfer: Konya'da yer yerinden oynayacak

BERKE ÖZER'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Berke Özer bu sezon sarı-lacivertlilerin kalesinde başta Galatasaray derbisi olmak üzere, çok kritik mücadelelerde forma şansı bulmuştu.

Sarı-lacivertliler ile 19 maça çıkan 22 yaşındaki file bekçisi, bu karşılaşmaların 5'inde kalesini gole kapatırken, 20 gole de engel olamadı.