Ve Berke Özer'de beklenen oldu! İsmail Kartal bir tek onu açıklamadı ama...

Ve Berke Özer'in Fenerbahçe macerası sona eriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve daha önce Fenerbahçe yönetimine kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini ileten Berke Özer, sarı-lacivertlilerden ayrılıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın basın mensuplarıyla bugün yaptığı toplantıda tüm futbolculara değinip genç file bekçisi hakkında konuşmaması da dikkat çekmişti.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Altay Bayındır-Berke Özer partnerliği tarihe karışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un seçilir seçilmez Altınordu'dan 2.5 milyon euroya transfer ettirdiği Berke Özer ile sarı-lacivertlilerin yolları ayrılıyor.

"Sarı-Kanarya"da Altay Bayındır'ın gölgesinde kalan; takım arkadaşının sakatlandığı dönemde gelen fırsatı iyi değerlendiremeyen Berke Özer, kariyerini Avrupa'da devam ettirme kararı aldı. Özellikle geçtiğimiz ay oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Demir Grup Sivasspor maçının ardından taraftarlardan gelen tepkileri kaldıramayan ve Instagram hesabını kapatan Berke Özer, daha rahat bir futbol ortamında oynamak istediği öğrenildi.

Dimitris Pelkas hayatının imzasını atıyor

İSMAİL KARTAL, BERKE ÖZER'DEN BAHSETMEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın basın mensuplarıyla bugün düzenlediği basın toplantısı da kafalarda soru işareti bıraktı. "Hak edeni oynatmaya önem veriyorum." diyen Kartal'ın başta Mesut Özil olmak üzere bir süredir forma giymeyen futbolcuların son durumuna ilişkin konuşup Berke Özer'den hiç bahsetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

21 yaşındaki file bekçisi, Altay Bayındır'ın iyileşip formayı devralmasından bu yana ilk 11 yüzü göremiyor.

Fenerbahçe'de altyapıda devrim planı

BERKE ÖZER, 14 MAÇTA 17 GOL GÖRDÜ

Fenerbahçe'nin 2019 ila 2021 arası Belçika'nın KVC Westerlo takımına kiraladığı Berke Özer, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 14 maçta kalesinde 17 gol gördü. Genç kalecinin ligde gol yemeden tamamladığı maç sayısı ise 3.

1,91 boyundaki kalecinin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Volkan Demirel'den sihirli dokunuş! Galatasaray kovmuştu, onunla futbola döndü