Ve başkan, Mustafa Eskihellaç transferini açıkladı! 3 milyon euro

Mustafa Eskihellaç'ın transferini Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek açıkladı. Yeni Malatyaspor Süper Lig'de kötü bir performans gösterse de 24 yaşındaki hücum oyuncusu performansı ile öne çıkmayı başardı. Başkan Adil Gevrek Mustafa Eskihellaç için 3 milyon euro istiyor.

Radyospor

Süper Lig'de kötü günler geçiren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da Mustafa Eskihellaç hareketliliği yaşanıyor. Bu sezon sarı-kırmızılı ekipte gösterdiği performans ile öne çıkan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Beşiktaş'ın radarında.

MUSTAFA ESKİHELLAÇ'TAN 3 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek Mustafa Eskihellaç transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'daki Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Adil Gevrek, Mustafa Eskihellaç için de Konyaspor ve Beşiktaş teklif yaptı. Mustafa için istediğimiz bonservis ücreti 3 milyon Euro. Beşiktaş'ın verdiği teklifle istediğimiz teklif arasında fark vardı." ifadelerini kullandı.

ADİL GEVREK BAŞAKŞEHİR'İN TEKLİFİNİ AÇIKLADI

Öte yandan Başkan Adil Gevrek, diğer futbolcularına da teklifler olduğunu belirterek, "Mounir'in satın alma opsiyonu 3 milyon Euro fakat kulübü Dijon'la aramızda pazarlık payı var. Benjamin Tetteh'i Suudi Arabistan'dan istediler." dedi.