Ve Attila Szalai gidiyor! Transferde rakam ortaya çıktı

Attila Szalai için bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çaldılar. Devre arası transfer döneminde Sarı-Lacivertlilerin transferine izin vermediği başarılı savunmacı için 12 milyon euroluk teklif geldi. Attila Szalai ayrılığa sıcak bakarken Fenerbahçe'nin teklife vereceği cevap merak ediliyor. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Attila Szalai Fenerbahçe'den ayrılmanın eşiğinde. 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Apollon Limassol'den 2,2 milyon euro karşılığında transfer edilen Macar stoper, gösterdiği performansla kısa sürede büyük beğeni kazanmıştı. Attila Szalai müthiş formu sonrası Avrupa devlerinin kıskacına girmişti.

"ATTİLA SZALAİ İÇİN 20 MİLYON EURONUN ALTINI KONUŞMAM BİLE"

2021-22 sezonunun devre arasında Attila Szalai için ciddi teklifler alan Fenerbahçe, başarılı stoperin transferine razı olmamış ve takımda tutmuştu. Başkan Ali Koç da sezon başında Macar savunmacı hakkında "Attila Szalai için 20 milyon euronun altını konuşmam bile" ifadelerini kullanmıştı.

Ve Raheem Sterling'in yeni takımını resmen duyurdular! 5 yıl sonra muradına erdi

FENERBAHÇE'YE 12 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Sezonun son dönemecinde gözden düşen ve ardından yaşadığı sakatlık sebebiyle haftalarca formasından uzak kalan Attila Szalai'de flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki stoper için bir İngiltere Premier Lig ekibinden 12 milyon euroluk teklif aldığı iddia edildi.

MACAR STOPER TEKLİFİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYOR

Ada'da forma giymenin hayalini kuran Attila Szalai de söz konusu teklifi kariyeri için büyük bir adım olarak nitelerken, oyuncunun transferine sıcak baktığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin en az 20 milyon euro gelir beklediği Macar stoper için alacağı aksiyon şimdiden merak konusu oldu.

Yeni Erling Haaland savaş çıkardı! Tüm Almanya bu transferi konuşuyor

ATTİLA SZALAİ'NİN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 43 maça çıkan Attila Szalai 1 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. Sarı-Lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 13,5 milyon euro.

aksam.com.tr

Zehra Güneş dünya tarihine geçti! Türk kadının inanılmaz rekoru: Dev başarı