Ve Attila Szalai gidiyor! Herkesi ters köşeye yatırdı: Transfer resmen açıklandı...

Attila Szalai'ye dünya devleri talip oldu. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı Attila Szalai, Macaristan Milli Takımı'nda gösterdiği performansla yeniden dikkatleri üzerine çekti. İşte o iki Avrupa devi ve transfer tekliflerinin detayları...

Aksam.com.tr

Bilal Sadi

Attila Szalai, milli takımda gösterdiği performans ile yeniden Avrupa'nın dev kulüplerinin gündemine girdi. Fenerbahçe'nin iyi bir teklif gelmesi durumunda gidişine izin vereceği belirtilen Macar stopere Napoli ve Newcastle United talip oldu.

Galatasaray Nef'te şok ayrılık! Andreas Pistiolis'in en önemli yıldızıydı...

ATTILA SZALAI'Yİ MACAR VAN DIJK DİYE DUYURDULAR

Aksam.com.tr'nin Goal.com'dan aktardığı haberine göre; Newcastle United, Lille'den Sven Botman'ı Milan'ı kaptırınca ibreyi yeniden Attila Szalai'ye çevirdi. "Macar Van Dijk" olarak lanse edilen 24 yaşındaki futbolcu için İngilzler Fenerbahçe'nin kapasını çalacak.

Süper Lig'de Alex de Souza sürprizi! 3. kez teklif geldi ve...

ATTILA SZALAI İÇİN NAPOLI'DE DEVREYE GİRDİ

Aksam.com.tr'nin Corriere Dello Sport'tan aktardığı habere göre ise, Napoli Kalidou Koulibaly'nin yerini Attila Szalai ile doldurmayı planlıyor.

Koulibaly'nin takımdan ayrılığının kesinleşmesi sonrası Napoli'nin 24 yaşındaki futbolcunun transferi için Fenerbahçe ile temasa geçeceği belirtildi.

Ve Robert Lewandowski transferini resmen duyurdular! Rekor rakam: 3 yıllık imza

FENERBAHÇE YÜKSEK BİR BONSERVİS BEKLİYOR

Takımın başına Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, iyi bir transfer teklifi gelmesi durumunda Attila Szalai'nin satışına izin verecek. Macar stoper için beklenen rakam ise en az 12 milyon euro.

Mesut Bakkal'ın prensine Andrea Pirlo talip oldu! Galatasaray'ı tek başına devirmişti