Ve Arda Turan'ın ilk transferi hayırlı olsun! Eyüpspor Galatasaray'ın eski golcüsü ile söz kesti...

Arda Turan'dan eski Galatasaraylı Eren Derdiyok'a onay! Genç teknik adam Arda Turan, Eyüpspor'un Eren Derdiyok hamlesinden memnun... Son olarak ise eski Galatasaraylı golcünün Eyüpspor'da başarılı olacağı düşünülürken, Süper Lig detayı da ayrıca dikkat çekiyor!

Arda Turan'ın çalıştırdığı İstanbul temsilcisi Eyüpspor, eski Galatasaraylı Eren Derdiyok ile ilgileniyor! Genç teknik adamın onay verdiği kritik transfer, bazı şartlara da bağlı.

ARDA TURAN'IN EYÜPSPOR'UNA ESKİ GALATASARAYLI GOLCÜ

Bir dönem adından çok söz ettiren ve Galatasaray'a transfer olan Eren Derdiyok, daha sonra ise kariyer anlamında önlenemez bir düşüş yaşamıştı.

Galatasaray'dan sonra farklı kulüplerde futbol oynayan ama bir türlü isteneni veremeyen deneyimli forvet, son olarak ise Süper Lig ekibi Ankaragücü'nün formasını giymişti...

Ocak ayının sonundan itibaren bonservisi elinde olan 34 yaşındaki golcü, an itibarıyla Eyüpspor'un transfer listesinde!

SÜPER LİG DETAYI

Süper Lig'e çıkma amacıyla önemli yatırımlar yapan Eyüpspor, hedefine ulaşamaması halinde Derdiyok ile ilgilenirken, üst lige çıkılması durumunda ise bambaşka bir yol izlemeyi planlıyor.

Yani sürpriz transferdeki esas detay bu sezonun nasıl sonuçlanacağıyla da çok yakından ilgili!

EREN DERDİYOK VE SÜPER LİG

Eski günlerindeki performansından bir hayli uzakta olan Derdiyok, kariyeri boyunca Süper Lig'de 107 maça çıktı ve 35 gol ile 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Ayrıca Eren Derdiyok, Bundesliga'da da tam 127 maça çıkmıştı.

Son olarak ise İsviçreli forvet, Eyüpspor projesine sıcak bakıyor ve sürecin netleşmesini bekliyor.