Ve Andreas Pistiolis neşteri vurdu! Galatasaray Nef'te biletler kesildi: Derin temizlik...

Andreas Pistiolis'in gelişiyle bambaşka bir çehreye bürünen Galatasaray NEF'te operasyon başlıyor. Andreas Pistiolis, Sarı-Kırmızılılarda birçok isme kapıyı gösterdi. İşte Galatasaray NEF'te gözden çıkarılan oyuncular...

TrendBasket

Galatasaray Nef'i başka bir seviyeye çıkaran Andreas Pistiolis, sarı-kırmızılılar ile Basketbol Süper Ligi finalinin kapısından döndü. Son THY EuroLeague şampiyonu olan Anadolu Efes'e karşı iyi bir ortaya koyan Cim-Bom'un gücü lacivert-beyazlılara yetmedi. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray Nef harekete geçti.

ANDREAS PISTIOLIS GALATASARAY NEF'İ YENİDEN ŞEKİLLENDİRECEK

Aksam.com.tr'nin TrendBasket'ten aktardığı haberine göre; Basketbol Süper Ligi'nde Andreas Pistiolis'in başantrenörlük koltuğuna gelmesinden sonra çıkışa geçen Galatasaray NEF'de play-off yarı finalinin ardından transfer hareketeliliği başladı.

Yeni sezonda hem Anadolu Efes hem de Fenerbahçe Beko'ya üstünlük kurmak isteyen Galatasaray Nef'te ilk hareketlilik giden basketbolcularla olacak.

TrendBasket'in haberinin devamında, Galatasaray NEF'in yerli rotasyonundan Okben Ulubay'ın Beşiktaş'a Canberk Kuş'un ise Darüşşafaka'ya transfer olacağı iddia edildi.

ANDREAS PISTIOLIS İLE ÇIKIŞA GEÇMİŞLERDİ

Canberk Kuş, Yunan koçun gelmesiyle birlikte çıkışa geçen isimlerden biri olmuş ve çıktığı 16 maçta 3.7 sayı, 1.3 ribaund ve 0.4 asist ortalamalarıyla sezonu tamamlamayı başarmıştı.

Okben Ulubay ise Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 28 mücadelede ortalama 13 dakika süre alırken 3.3 sayı, 1.2 ribaund ve 1.0 asist istatistiklerini tutturmayı başardı.