Ve Anderson Talisca transferi sonunda resmen bitti! Süper Lig devine hayırlı olsun

Suudi Arabistan'da sürpriz bir Anderson Talisca gelişmesi yaşandı. Süper Lig devi, Brezilyalı yıldız transferinde mutlu sona yaklaştı. İşte Anderson Talisca transferinin detayları...

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenerek galip gelen Beşiktaş, sezona iyi başladı. Ligde de şampiyonluk hedefleyen siyah beyazlılar, transfer düğmesine bastı. Suudi basını, sürpriz gelişmeyi duyurdu.

ANDERSON TALİSCA'DA MUTLU SON

Suudi basının iddiasına göre; Beşiktaş, Anderson Talisca için Al-Nassr ile resmi temasa geçti. Siyah beyazlılarda yönetim, geçtiğimiz sezon ortasında kadrosuna kattığı Ernest Muçi ile yollarını ayırarak, elde edilen transfer bütçesini Brezilyalı yıldız için kullanmak istiyor. Arabistan ekibinin, bu transfere sıcak baktığı aktarılıyor. Beşiktaş, 30 yaşındaki oyuncu ile sözleşme şartlarında anlaşması halinde imzaların atılması bekleniyor.

MUÇI'YE ADA'DAN TAKİP

Premier Lig'den birkaç ekip, Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi'nin durumunu yakından takip ediyor. Önümüzdeki günlerde Ada'dan transfer için resmi temas kurulması bekleniyor.

DI MARIA'NIN ALTERNATİFİ

Siyah beyazlılar, uzun süredir gündemlerinde olan Angel Di Maria transferinde mutlu sona ulaşamadı. Sezon öncesi sağ kanadı güçlenirmek isteyen Süper Lig devi, o bölgeyi Talisca ile doldurmayı planlıyor.

www.aksam.com.tr