Ve Anderson Talisca resmen geri döndü! Heyecanlı bekleyiş son buldu: Büyük gün geldi çattı

Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen Anderson Talisca'da bekleyiş sona erdi. Bir süredir sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakan deneyimli futbolcu formasına kavuşuyor. Anderson Talisca'nın bu akşamki maçta sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca 3 haftalık aranın ardından formasına kavuşuyor. Sakatlığı sebebiyle bir süredir görev alamayan Brezilyalı yıldız, ilk 11'e geri dönüyor. Adı transfer dedikodularına da karışan Anderson Talisca'nın tek hedefi takımını yeniden liderliğe yükseltmek.

ANDERSON TALISCA GERİ DÖNDÜ

Suudi Arabistan'da liderliği kaptıran Al-Nassr'da Anderson Talisca bir süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzaktı. Tedavisi için Brezilya'ya uçan Talisca tamamen iyileşti. 3 haftalık tedavi sürecini tamamlayan başarılı futbolcu, Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'ndaki çeyrek final maçında Abha'ya karşı 3 dakika görev almıştı.

ANDERSON TALISCA BU KEZ İLK 11'DE SAHAYA ÇIKACAK

Fiziksel açığını da kapatan Anderson Talisca yeniden ilk 11'e dönüyor. Bu akşam Abha ile bu kez ligde karşılaşacak olan Al-Nassr'ın en büyük kozları yine Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo olacak.

Liderliği Al-Ittihad'e kaptıran Al-Nassr, rakibini mağlup edip koltuğunu geri alma amacında.

Anderson Talisca bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 13 gollük katkı verdi.

www.aksam.com.tr