Ve Anderson Talisca hayırlı olsun! Transferde büyük sürpriz: Brezilyalı resmen evine dönüyor...

Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Al Nassrlı Anderson Talisca'da flaş bir gelişme yaşandı! Henüz Al Nassr ile yeni sözleşme imzalayan Anderson Talisca için Flamengo'nun büyük bir projesi duyuruldu ve oyuncunun Beşiktaş ihtimali epey azaldı... Son olarak ise Brezilyalı, Al Nassr'dan ayrılıp, Flamengo'ya geçecek gibi duruyor.

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'da sürpriz gelişmeler! Al Nassr ile geçtiğimiz ay sözleşme imzalayan Brezilyalı için ülkesinde flaş bir haber yapıldı ve 29 yaşındaki futbolcunun, Flamengo'nun en önemli yatırımı olacağı duyuruldu.

BEŞİKTAŞ'IN DA GÖZDESİ OLAN ANDERSON TALISCA FLAMENGO YOLUNDA

Beşiktaş forması ile Türk futbolseverlerin hafızalarında izler bırakan Talisca'nın, bir gün geri dönme ihtimali her zaman konuşuluyordu...

Son olarak ise geçtiğimiz transfer döneminde de iddialar artmış ama sürecin finalinde Brezilyalı ile Al Nassr yeniden sözleşme imzalamıştı!

Şimdi ise Talisca ile ilgili Flamengo'nun ciddi bir yatırım planı var... Bu sezon özelinde çok kötü bir performans gösteren ve tüm kulvarlarda aradığını bulmakta zorlanan Flamengo, önümüzdeki yıl için müthiş bir yatırım tasarlıyor ve direkt olarak başarıyı hedefliyor.

Brezilya basınının duyurduğu flaş gelişmeye göre ise Al Nassr ile ilk temaslar resmen başlamış durumda!

ANDERSON TALISCA DA SICAK BAKIYOR

Ülkesine dönmeye ve kültürel kodlarına yakın olmaya olumlu yaklaşan Talisca, Flamengo'da başrol olmayı ve kupalar kazanmayı ciddi anlamda ihtimaller arasında görüyor.

Son olarak ise iki kulübün anlaşması halinde Talisca'nın yeni durağı Brezilya olacak!

PERFORMANSI

Al Nassr forması ile bu sezon 22 maça çıkan Brezilyalı yıldız, 17 gol ve 1 asistlik özel bir katkı sağladı.