Ve Alexander Sörloth transferinde mutlu son! Taraftarların beklediği haber geldi...

Alexander Sörloth'un yeni sezondaki adresi resmen belli oluyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde tuttuğu Norveçli golcünün transferi noktalanıyor. Alexander Sörloth yeni sezonda Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Sporundibi

Alexander Sörloth transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı İstanbul devleriyle anılan başarılı forvette sona gelindiği iddia edildi. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Alexander Sörloth ile sözleşme imzalanacak. İşte detaylar...

ALEXANDER SÖRLOTH TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ

Jorge Jesus'un raporu dahilinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet transferinde turnayı gözünden vurmak üzere. İddiaya göre Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferinde sona geldi. Oyuncu için temaslarını hızlandıran Sarı-Lacivertliler, son dakika pürüzü çıkmaması halinde Norveçli golcüye çubukluyu giydirecek.

Ozan Tufan'ın yerine Fenerbahçelileri çıldırtacak transfer! Tam 30 milyon

KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

Selahattin Baki'nin bizzat ilgilendiği Alexander Sörloth transferinde Leipzig ve oyuncuyla anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Fenerbahçeli idarecilerin küçük pürüzleri halletmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

LA LİGA'DA HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞTI

Geride bıraktığımız sezonu Real Sociedad'da kiralık geçiren Alexander Sörloth, La Liga'da beklentilerin altında kalmış ve çıktığı 44 maçta 8 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.

LeBron James'e 5. şampiyonluğu getirecek transfer! Efsane ikili tekrar buluşuyor

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

5 Aralık 1995 tarihinde dünyaya gelen Alexander Sörloth, futbola Rosenborg'da başladı. Daha sonra Bodo Glimt'e transfer olan Norveçli golcü sırasıyla Rosenborg, Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent, ve Trabzonspor formaları giydi.

Trabzonspor'da kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Alexander Sörloth, 20 milyon euro karşılığında Leipzig'e transfer olmuştu. 26 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezonu ise Real Sociedad'da kiralık geçirmişti.