Ve Alexander Sörloth sürprizi! Transfer resmen duyuruldu

Fenerbahçe ile adı geçen Alexander Sörloth'un Real Sociedad'da kalacağı söyleniyordu... An itibarıyla ise Alexander Sörloth konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız için İspanya'daki olumsuz gelişme resmen duyuruldu!

Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran Alexander Sörloth transferinde İspanya basını flaş bir gelişmeyi duyurdu! Real Sociedad ile uzun süreli sözleşme imzalaması beklenen Norveçli hücumcu için İspanya ekibinde hala net bir karar verilmediği ve transfer sürecinin karışık bir hal aldığı belirtildi.

FENERBAHÇE'NİN İLGİLENDİĞİ ALEXANDER SORLOTH TRANSFERİNDE YENİ GELİŞME

Türkiye'de gösterdiği başarılı performans ile tekrar Avrupa'da forma giyme şansı kazanan Sörloth, zaman geçtikçe kaliteli bir futbolcu olduğunu kanıtlamış ve futbolseverlerden tam not almıştı...

Bu olumlu sürecin üzerine Real Sociedad ile uzun vadeli sözleşme imzalaması beklenen Norveçli golcü hakkında flaş bir gelişme duyuruldu.

İspanya basınının haberine göre Alexander Sörloth için hala resmi karar verilmedi ve transfer için de bir adım atılmadı! Bu tepkisizlikten memnun olmayan yıldız golcünün de kafasının karıştığı belirtilen haberde, Real Sociedad'ın satın alma opsiyonunu kullanmama ihtimalinden bahsedildi.

İYİ PERFORMANS

La Liga ekibi ile şu ana kadar 38 maça çıkan Sörloth, 13 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Ayrıca oyuncunun birkaç maçtır gol atamadığına da dikkat çeken İspanyollar, Sörloth'un transfer sürecinden olumsuz etkilendiğini belirtti.