Ve Alex Telles transferi hayırlı olsun! Süper Lig asıl şimdi başlıyor...

Alex Telles yıllar sonra Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray'ın 2013-14 sezonunun ara transfer döneminde 6,15 milyon euroya transfer ettiği Alex Telles, Inter ve Porto macerası sonrası 2020-21 sezonu öncesi 15 milyon euroya Manchester United'a transfer olmuştu.

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, Sarı-Kırmızılılardaki ikinci macerasına hazırlanıyor. Sevilla'da beklediğini bulamayan, Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Brezilyalı sol beke Türkiye kapıları yeniden açıldı. Söz konusu mevkide sıkıntı yaşayan Galatasaray, Alex Telles için kurduğu ilk resmi temastan olumlu geri dönüş aldı. İşte detaylar...

AKEX TELLES İÇİN RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İngiliz devinde beklentilerin altında kalan Alex Telles, 2022-23 sezonu öncesi Sevilla'ya kiralandı. İspanyol ekibiyle kâbus gibi sezon geçiren Brezilyalı sol bek yeniden Türkiye'ye dönüyor. Galatasaray, eski futbolcusu için resmi temaslara başladı.

SORUNU ALEX TELLES ÇÖZECEK

Alex Telles sezon sonunda geri döneceği Manchester United'da düşünülmüyor. Galatasaray, İngiliz ekibiyle sözleşmesinin son yılına girecek olan eski futbolcusunu yeniden takıma kazandırmak istiyor. Sol bek pozisyonunda bir türlü yüzü gülmeyen Galatasaray, Alex Telles ile sıkıntısını gidermeye hazırlanıyor.

İLK TEMAS OLUMLU

Galatasaray'ın Alex Telles için Manchester United ile ilk teması kurduğu ve olumlu geri dönüş aldığı öne sürüldü. Sarı-Kırmızılıların yeni sezon öncesi makul bir bonservis bedeli ile Alex Telles'i transfer etmesi bekleniyor.

Bu sezon Sevilla forması ile toplam 25 maça çıkan Alex Telles gol katkısı veremezken sadece 3 asist yaptı.

www.aksam.com.tr