Ve Adem Ljajic muradına erdi! Aşk acısı sonrası istediği oldu

Adem Ljajic geçmişe bir sünger çekmeye hazırlanıyor… Aşk hayatındaki çalkantılı dönemin ardından depresyona giren Adem Ljajic, ülkesi Sırbistan'a geri dönüyor. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Sırp yıldız ile, başta futbola başladığı Partizan olmak üzere bir-iki kulübün daha ilgilendiği ortaya çıktı. Ljajic, devre arasında Medipol Başakşehir'in kapısından dönmüştü. Sırp orta sahanın ismi son günlerde Kasımpaşa ile anılıyordu.

Aksam.com.tr

Adem Ljajic beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Eski sevgilisi Sofija Milosevic'i unutamadığı ve Milosevic'in milli takımdan arkadaşı Luka Jovic ile birlikte olmasını kaldıramadığı için depresyona giren, sonrasında yaşadığı içki problemiyle iyice futboldan kopan Adem Ljajic, futbola başladığı topraklara geri dönme hazırlığında.

Victor Nelsson'da büyük kriz! Galatasaraylıları kızdıracak gelişme camia içinden geldi

ADEM LJAJIC SON OLARAK EMRE BELÖZOĞLU'NU REDDETMİŞTİ

Futbola Sırp devi Partizan'da başlayan ve 2010 yılında ayrıldığı ülkesine bir daha dönmeyen 30 yaşındaki orta saha, kariyerine Inter ve Roma gibi devleri sığdırmıştı. Üç yıldır Beşiktaş forması giyen Ljajic, aşk acısı nedeniyle tabir-i caizse darmaduman olmuştu. Yaklaşık iki yıldır futboldan kopan tecrübeli futbolcu, yönetimin "takımdan ayrıl" baskısını da görmezden geliyordu. Son olarak ocak ayı transfer penceresinde Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir'e istediği oyuncu, o kapıyı da kapatmıştı. Ljajic için Kasımpaşa'nın da ilgisi vardı.

Alex Teixeira transferi hayırlı olsun! Beşiktaş'a piyango gibi gelir

ADEM LJAJIC GERİ DÖNÜYOR

1 Temmuz itibariyle serbest oyuncu statüsüne geçecek olan Ljajic'in imdadına ülkesi Sırbistan yetişti. Aksam.com.tr'nin edindiği bilgiye göre başta Partizan olmak üzere bir-iki Sırp kulübünün Ljajic'i kadrosuna görmek istediği öğrenildi. Beşiktaş ile 85 maça çıkan Ljajic 18 gol-26 asistlik performans gösterdi. Ljajic'in güncel değeri 1,5 milyon euro civarında.

Beşiktaş'ta 2. Ayhan Akman vakası! 21 yıl sonra tarih tekerrür mü edecek?