Ve Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! Meğer Beşiktaş değilmiş...

Aaron Boupendza, Al-Arabi'den ayrılıyor. Beşiktaş için İstanbul'a geleceği iddia edilen Aaron Boupendza'nın bir Avrupa ekibiyle görüştüğü ve anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu öne sürüldü. Oyuncunun menajeri de geçtiğimiz günlerde Boupendza'yı Avrupa'dan isteyen kulüplerin olduğunu dile getirmişti.

Aaron Boupendza'nın Avrupa hayali gerçek oluyor. Hatayspor'un sezon başında 4,25 milyon euro karşılığında Al-Arabi'ye sattığı Aaron Boupendza, Katar'dan ayrılıyor. Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürülen Gabonlu forvetin bir Avrupa kulübüyle anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

AARON BOUPENDZA KRASNODAR'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

2020-21 sezonunda Hatayspor formasıyla gösterdiği müthiş performans ve attığı 22 golle gol kralı olan Aaron Boupendza, Şubat 2021'de Krasnodar'ın kapısından dönmüştü. Hatayspor o dönem Rus ekibiyle 8 milyon euro + sonraki satıştan pay karşılığında anlaşma sağlamış ancak transfer son saniyede gerçekleşmemişti.

FENERBAHÇE İDDİALARI

İlerleyen süreçte Aaron Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı öne sürülmüş ancak Hatayspor, Gabonlu golcüyü yeni sezon öncesi 4,25 milyon euroya Al-Arabi'ye satmıştı. Katar'da aradığını bulamayan 25 yaşındaki forvet, ülkeden ayrılma kararı aldı.

ANLAŞMA SAĞLANMAK ÜZERE

Bunun üzerine adı bir kez daha Türk kulüpleriyle anılan Aaron Boupendza'nın geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş için İstanbul'a geleceği ve Siyah-Beyazlılara transfer olacağı öne sürülmüştü ancak iddiaya göre Boupendza, Avrupa'dan bir kulüple anlaşma sağlamak üzere. Al-Arabi devre arasında Gabonlu forvet için 7 milyon euro isterken transferin bu rakamın altında bir bedelle gerçekleşeceği belirtiliyor.

MENAJERİ 'BOUPENDZA AYRILMAK İSTİYOR' DEMİŞTİ

Manejer Serdar Dağlı, şubat ayı başında yaptığı açıklamada "Boupendza'yı devre arasında Avrupa'dan isteyen takımlar da oldu ama Al-Arabi 7 milyon euro istedi. Boupendza sezon sonunda ayrılmak istiyor. Sezon sonunda bu rakam düşebilir" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Süper Lig'in yeni yayıncısı... TFF görüşmeye gitti, işi bitirdi!

Merih Demiral depremi! İtalya'da gündem oldu: Herkes endişeyle gelecek haberi bekliyor

Yabancı kuralı değişiyor mu? Nihat Özdemir'in istifası sonrası merak edilen soru yanıt buldu