Vargas'ın erkek kardeşi var mı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas'ın performansına dikkati çekerek, “Acaba Vargas'ın erkek kardeşi var mı?” yorumunu yaptı.

AKŞAM SPOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Küba asıllı oyuncusu Melissa Vargas'tan övgüyle bahsetti. Kuntz, "A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Kıragası'ya 'Melissa Vargas'ın futbol oynayan bir kız kardeşi var mı?' diye sormamız gerek.

Belki erkek kardeşi de vardır. Özellikle hücumda oynayacak bir kardeşi Avrupa Şampiyonası'nda şansımızı yükseltir" ifadelerini kullandı. Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalyan başantrenör Daniele Santarelli yönetiminde başarılı olduğuna değinen Kuntz, "Güven konusu otomatik olarak Kadın Voleybol Milli Takımı'na geliyor.

Yıllardır bir yabancı meslektaşım görev başında. Bundan önce de takımın yabancı teknik direktörleri vardı. Çok büyük bir başarı yakaladılar. Dolayısıyla yabancı hocalara da güven duyulabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

BTCTURK'TEN DEV DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu, BtcTurk ile olan Kadın ve Erkek Milli Takımlar ile e-Milli Takımlar ana sponsorluk anlaşmasını 4 yıllığına uzattı. Milli takımlara destek olmaya devam edeceklerini ifade eden BtcTurk CEO'su Özgür Güneri, "Bu iş birliğini arttırarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.