''Valerien Ismael gider, Şenol Güneş gelir'' Fenerbahçe derbisi öncesi bomba iddia

Beşiktaş'ta Şenol Güneş iddiaları bitmiyor... Futbolda tüm gözler hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine çevrilirken, zorlu 90 dakika öncesi bomba bir iddia ortaya atıldı: ''Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kaybederse gönül rahatlığıyla Şenol Güneş gelir.''

Spor Toto Süper Lig'de merakla beklenen Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması geldi çattı! Pazar günü oynanacak olan derbi özellikle siyah-beyazlılar için prestij niteliği taşıyor. Valerien Ismael yönetiminde 4 maçta 2 galibiyet elde eden Beşiktaş'ta maç öncesi sürpriz bir Şenol Güneş iddiası ortaya atıldı.

Milliyet yazarı Ercan Güven, "Derbiyi kaybeden rahatlar!.." başlıklı bir yazı kaleme aldı ve olay bir iddiada bulundu. İşte Güven'in yazısının ilgili kısmı:

"Nasıl olur da Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi futbol devlerini çekip çevirenler derbinin kaybedilme ihtimalinden yağ çıkarabilirler?

Basit... Fenerbahçe ve Beşiktaş o kadar özel bir durumda ki, derbiyi kazanmak hedef ama kaybetmek rahatlama vaat ediyor onlara.

Açalım:

Beşiktaş Başkanı Sayın Çebi, Samet Hoca'dan beri takımın genlerine yerleşmiş pas oyununu aniden dikine çeviren Valerien İsmael'den daha rahat kurtulabilir. Gönül rahatlığı ile ve kimsenin itirazı olmadan Şenol Güneş'e teslim edebilir takımın anahtarını.

Kimse hikaye anlatmasın; Valerian İsmael Şenol Güneş'e geçiş aşaması değil miydi Beşiktaş'ta.

Maya tutarsa ne ala... Aksi halde "buyur Şenol Hoca"!

Çebi'nin gönlünde yatan aslan Güneş değil miydi? Olmadıysa, taraflardan birinin isteksizliğinden değil konjonktür gereğiydi."

Mergim Berisha'da Fenerbahçe kararını verdi! Darp iddiaları ile gündeme gelmişti...

Rıza Çalımbay muradına erdi! Pedro Henrique sonrası korkulan olmadı