Valentin Rosier faktörü transferi bitirecek! Beşiktaş'a ''pırpır'' kanat yine Portekiz'den

Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'dan Valentin Rosier'i alan Beşiktaş, bu kez Portekiz devinin 24 yaşındaki sol kanadı Jovane Cabral'a göz dikti. Siyah-beyazlılar, Portekiz ekibine 2 milyon 750 bin euro ve sonraki satıştan yüzde 10 pay önerdi. Arada çok az bir fark kaldı. Valentin Rosier transferinde Sporting Lizbon ile iyi ilişkiler kuran Beşiktaş, bunu avantaja çevirerek transferi bitirmek istiyor.

Beşiktaş bir kez daha Sporting Lizbon'un kapısında... Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile girdiği Valentin Rosier yarışını kazanarak Fransız oyuncuyu Sporting Lizbon'dan transfer eden Kartal, bu kez bir başka isim için devrede.

Tolgay Arslan'ın yanına gidiyor

VALENTIN ROSIER'DEN SONRA...

Sol kanat için temaslarını yoğunlaştıran siyah-beyazlılar, çevikliği ve hızıyla rakip savunmaları tehdit eden Jovane Cabral'ı gözüne kestirdi. Sabah'ın haberine göre, teknik direktör Valerien İsmael'in sisteminde önemli bir yeri olacağına inanılan 24 yaşındaki oyuncu için Sporting kulübüne 2 milyon 750 bin euro bonservis ve bir sonraki satıştan yüzde 10 pay önerildi. Sporting 3 milyon euro ve yüzde 20 pay talep etti.

Kim Min-jae nihai kararını verdi! Jorge Jesus'la görüşme gerçekleştirmişti...

VALENTIN ROSIER AVANTAJI

Rosier transferinde Sporting ile iyi ilişkiler kuran Beşiktaş, bunu avantaja çevirerek transferi bitirmek istiyor. Beşiktaş, Portekiz ekibine Rosier'in transferi için 4 milyon 800 bin euro bonservis öderken öncesinde de 300 bin euro kiralama bedeli ödemişti.

Jorge Jesus'tan 5+3 formülü