Valbuena'dan Kocaman taş

“Kocaman beni takıma kazandırmak için uğraştı. Sonra bir anda performansım iyiyken yedek kalmaya başladım. Kimseye de ispatlamam gereken bir şey yok.”

F.BAHÇE’NİN Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, ülke basınına konuştu. Tecrübeli oyuncu, “Bizler birer profesyoneliz, Kocaman’la ilişkimiz profesyonelce bir ilişki. Kendisi (Aykut Kocaman) geçen yaz beni takıma kazandırmak için uğraştı. Sonra bir anda performansım iyiyken yedek kalmaya başladım. Teknik adamın yaptığı tercihi anlamayabiliriz ancak buna saygı duymamız gerekir. Muhtemelen onun da kendine göre gerekçeleri vardır. Sadece küçük çaplı bir anlaşmazlık olduğunu hissediyorum” dedi.

AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM

Valbuena, “F.Bahçe’den ayrılmak gibi bir şey hiç aklımdan geçmedi. Büyük bir kulüpte olduğum için şanslıyım. Ben Türkiye’ye özellikle de taraftarın coşkusu için geldim. Taraftarların müthiş bir coşkusu var. Bu tutku Marsilya’dan aşina olduğum bir tutku. Burada ise bu, tüm ülke çapında geçerli. Havalimanında meşalelerle karşılandık. Tabii epey baskı da hissediyorsunuz. Yine de futbolcu olarak kimseye ispatlayacak bir şeyim olduğunu düşünmüyorum. Kim olduğum belli” diye konuştu.

FRANSA’YI TV’DEN TAKİP EDECEĞİM

Tecrübeli oyuncu, “Rusya’daki Dünya Kupası’nda televizyonumun karşısında Fransa’nın arkasında olacağım. Ne var ki dürüst olmak gerekirse Almanya, Brezilya ve İspanya daha iyi takımlar. Mbappe müthiş bir yeteneğe sahip. Ama henüz bir şey kanıtlamış değil. Biraz zaman tanımak lazım. Benzema’nın bana seks kasetiyle şantaj yapma olayı çok konuşuldu. Hiç şüphesiz eğer karşı karşıya gelirsek yine de elini sıkarım” dedi. Benzema, seks kaseti skandalından beri milli takım kadrosuna alınmıyor.