Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a zehir zemberek sözler

Galatasaraylılığıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a karşı adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Şahan Gökbakar, Burak Elmas'ı hayal kırıklığı olarak niteledi.

Galatasaray'da ligdeki tarihe geçen kötü performans taraftarları adeta kahrederken, transfer dönemindeki politika bardağı taşıran durum oldu. Son olarak Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a kaptırılması taraftarları çileden çıkarttı. Bu isimlerden biri de Galatasaraylılığıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu.

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Başkan Burak Elmas'ı çarmıha gerdi. Şahan Gökbakar, Burak Elmas'ı tarihin en kötü dönemini yaşatmakla suçlayarak şu ifadeleri sıraladı:

"Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış güçleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Ligde düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dediğin takıma 36 yaşında adam aldın, Gedson'u da Beşiktaş'a kaptırdın, sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!

Söylenecek tek şey var. Lafı gevelemenin alemi yok. Galatasaray tarihinin en kötü dönemini yaşatan, son derece başarısız bir başkan ve yönetimsiniz. Büyük umutlar ve vaatlerle gelip, hayal kırıklığı oldunuz. Ne söylerseniz söyleyin gerçek bu başkan.

Temiz yüzlü, okumuş, eğitimli, ailesi zengin, saf, naif, elit çocuklar büyüyüp bir spor kulübüne başkan oluyor, birkaç hafta içinde 'deliyürek' olup, ona buna racon kesen, dediğim dedik çaldığım düdük, ağdalı konuşan ağır abilere dönüşüyorlar. Olmuyor ama durmuyor üstünüzde..."