Umut Meraş'ın bonservisi ve maaşı belli oldu

25 yaşındaki başarılı savunmacı 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Le Havre kulübüne 1 milyon euro bonservis bedeli, futbolcuya ise yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret ödenecek.

AKŞAM

BEŞİKTAŞ, Umut Meraş transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar yapılan görüşmelerde hem 25 yaşındaki sol bekle hem de kulübü Le Havre ile anlaşma sağladı. Beşiktaş, Fransız ekibine 1 milyon euro bonservis bedeli verecek. Milli savunmacı 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Umut Meraş ise yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret alacak. İmzaların ise kısa süre içinde atılması bekleniyor. Fransa Ligue 2 ekibi Le Havre'de top koşturan 25 yaşındaki sol bek oyuncusu, bugüne kadar Boluspor ve Bursaspor formalarını terletti

SERGEN YALÇIN'IN ELİ GÜÇLENDİ

Başarılı oyuncu bu sezon 4 maçta 340 dakika sahada kaldı. Takımına bir skor katkısında bulunamadı, Transfermarkt verilerine göre Umut'un piyasa değeri 2.2 milyon euro. Umut, Milli Takım Teknik Dierektörü Şenol Güneş'in de gözdesi halinde. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 8+3 kuralı nedeniyle yönetimden yerli transfer yapılmasını istemişti. Yönetim Umut transferi ile birlikte Sergen Yalçın'ın elindeki yerli oyuncu sayısını da çoğaltmış oldu.