Umut Bozok yarı fiyatına razı oldu! Transfer sonunda gerçekleşiyor

Umut Bozok'un yeni takımı belli gibi. Sezon sonunda taliplerinden yıllık 2 milyon euro ücret isteyen Umut Bozok, Trabzonspor'un son yaptığı 1 milyon euroluk teklife razı oldu. Başarılı golcünün, Bordo-Mavililerin yaptığı teklifi kabul edeceği belirtildi.

Fanatik

Kasımpaşa'da harika bir sezon geçiren Umut Bozok'un yeni takımı şekilleniyor. Adı uzun süre Galatasaray'la anılan ve her fırsatta Sarı-Kırmızılılarda forma giymek istediğini belirten Umut Bozok, ezeli rakibe imza atıyor.

UMUT BOZOK YARISINA RAZI OLDU

Sezon sonunda taliplerinden yıllık 2 milyon euro isteyen Umut Bozok, aradığı sözleşmeyi bulamayınca talebinde geri adım attı. Başarılı golcü son olarak Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon euroluk teklif aldı.

LORİENT İLE TEMASLAR BAŞLIYOR

Kariyerini Süper Lig'de sürdürmek isteyen Umut Bozok'un Trabzonspor'un 1 milyon euroluk teklifini kabul edeceği belirtildi. Bu gelişme sonrası Trabzonspor, Lorient ile temaslara başlıyor. Umut Bozok ile el sıkışan Bordo-Mavililerin, Fransız ekibini de ikna etmeye çalışacağı belirtildi. Transferin ilerleyen günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor.