Ümraniyespor'dan Antalyaspor'a fahiş bilet fiyatı!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda önümüzdeki Pazar akşamı Antalyaspor'u konuk edecek olan HangiKrediÜmraniyespor,maç için rakibine fahiş denilebilecek bir bilet fiyatı belirledi.

Ümraniyespor yönetimi, aldığı kararla misafir takım için bilet fiyatlarını 183 lira 50 kuruş olarak belirledi. Bu fiyata Antalya taraftarları sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Kırmızı beyazlı taraftarlar örnek olarak Antalyaspor-Galatasaray maçını vererek, Ümraniyespor'un fahiş bir fiyat belirlediğini savundu. Antalya yönetimi, Galatasaray maçında misafir tarafa biletleri 155 liradan satmıştı.

ANTALYA, GALATASARAY'DAN DAHA PAHALI!

Ümraniyespor'un açıkladığı bu bilet fiyatına göre İstanbul'da Antalyaspor'u izlemek, Antalya'da Galatasaray'ı izlemekten daha pahalı.

Ümraniyespor, 75 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kendi taraftarına da sadece birinci kategoriyi açtı. Ümraniyespor taraftarıysa maçı 155 liradan izleyecek. Aynı statta geçen hafta oynanan Vavacars Fatih Karagümrük-Alanyaspor maçını sadece 421 kişi takip etti. Ümraniyespor-Antalyaspor maçına kaç taraftarın geleceği de merak konusu oldu.